Доступність посилання

ТОП новини

Путін 18 березня повертається на місце злочину в Криму – Чубаров


Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповідає про обставини анексії Криму, Прага, 17 березня 2016 року
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповідає про обставини анексії Криму, Прага, 17 березня 2016 року

Приїзд президента Росії Володимира Путіна до окупованого Криму 18 березня є поверненням на місце злочину. Про це 17 березня у виступі перед студентами та викладачами Карлового університету в Празі заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Злочинця завжди тягне на місце злочину. Путін 18 березня планує відвідати Крим. Світ уже знав одного параноїка ХХ століття, і всі ми знаємо, чим це все закінчилося», – відзначив голова Меджлісу.

На зустрічі з Чубаровим у Карловому університеті також були присутні активісти, посли України й Туреччини в Чеській Республіці.

У Празі 18 та 19 березня триває благодійний фестиваль CrimeanSOS, організатори якого розповідають про військову операцію Росії в Криму під час анексії півострова.

Головний організатор триденного фестивалю – художник, громадський активіст Антон Литвин, який раніше проводив в чеській столиці фестиваль актуальної культури Kulturus.

XS
SM
MD
LG