Доступність посилання

ТОП новини

На суд у справі екс-начальника поліції Вінниччини викликали медиків


Антон Шевцов на параді у Севастополі, травень 2014 року
Антон Шевцов на параді у Севастополі, травень 2014 року

У Вінниці у судовому засіданні у справі колишнього начальника поліції Вінниччини Антона Шевцова оголосили перерву через вимогу підозрюваного викликати йому лікарів. Про це з зали суду повідомляє інтернет-видання «Власно».

У неділю, 20 березня, суд має обрати Шевцову запобіжний захід, оскільки саме сьогодні спливає 72 години з моменту затримання колишнього правоохоронця.

Суд у справі Шевцова тривав у Вінниці й напередодні, однак його перенесли через те, що захист підозрюваного заявив про необхідність його медичного обстеження.

Антона Шевцова, призначеного на посаду начальника вінницької поліції у лютому 2016 року, підозрюють у державній зраді. Шевцова затримали 17 березня, коли він, за даними СБУ, намагався втекти у Росію.

У лютому користувачі соцмереж опублікували знімок, на якому уродженець Севастополя Антон Шевцов стоїть поруч із російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим на тлі будівлі з російським прапором. Крім того, у мережі з’явилися фото сина Шевцова на тлі російської техніки в Криму.

Пізніше журналіст Дмитро Гнап виклав відео, на якому Антон Шевцов у Криму бере участь у параді 9 травня 2014 року, тобто вже після анексії півострова Росією.

Сам Шевцов усі звинувачення на свою адресу відкидає.

XS
SM
MD
LG