Доступність посилання

ТОП новини

У МАК заявили про хорошу якість записів розкритої «чорної скриньки» літака, що впав у Ростові


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Бортовий самописець пасажирського літака Боїнг-737, що розбився 19 березня в аеропорту російського міста Ростов-на-Дону, розкрили. Про це повідомляє російське агентство ТАСС із посиланням на заступника Міждержавного авіаційного комітету Сергія Зайко. За його словами, якість інформації з самописця – хороша.

«Параметричний реєстратор розкрито, відновлений зруйнований кабель, вивчений модуль пам'яті, підімкнений. Проведено копіювання інформації, вона отримана. Якість інформації хороша. Самописець працював аж до зіткнення із землею», – сказав Зайко.

За його словами, є певні проблеми зі звуком через зруйнований кабель, відновлення якого планують у понеділок вранці. Напередодні, до відкриття самописця, у Міждержавному авіаційному комітеті заявляли, що «чорні скриньки» дуже пошкоджені.

У неділю на місці катастрофи в аеропорту Ростова-на-Дону завершилися пошуково-рятувальні роботи. В понеділок повідомили про очищення злітно-посадкової сміги. Сьогодні літак МНС Росії першим після аварії Boeing 737 приземлився в аеропорту Ростова-на-Дону.

Пасажирський літак авіакомпанії FlyDubai, що прямував із Дубая,розбився вночі 19 березня при заході на посадку в аеропорту Ростова-на-Дону. На борту перебували 55 пасажирів та 7 членів екіпажу. Всі вони загинули. Серед жертв – 8 українців. Причини катастрофи літака невідомі.

XS
SM
MD
LG