Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу сепаратисти стріляли по позиціях ЗСУ 52 рази – штаб АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Проросійські сепаратисти на Донбасі за минулу добу 52 рази обстріляли позиції українських військових, найбільше таких обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку – 38. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

«Найчастіше ворог обстрілював Авдіївку, Марїнку, Майорськ, Зайцеве, Луганське, при цьому бойовики використовували міномети 120-го та 82-го калібру, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю», – повідомляє штаб української воєнної операції.

Також українські військові заявляють про зростання до 14 кількості обстрілів на Маріупольському напрямку. Це на 10 обстрілів більше, ніж 23 березня.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявили, що ввечері 23 березня українська сторона обстріляла ясинуватський блокпост із мінометів калібру 82 та 120 міліметрів.

Сайти луганських сепаратистів про обстріли на територіях, які вони контролюють, не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG