Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі немає втрат серед військових, шестеро поранені – Лисенко


Андрій Лисенко, речник Адміністрації президента України з питань АТО
Андрій Лисенко, речник Адміністрації президента України з питань АТО

Впродовж доби 24 березня в зоні бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, шестеро солдатів були поранені. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За словами речника, п’ятеро бійців зазнали поранень біля Авдіївки, один – у Новотроїцькому.

«Всі поранення через обстріли з різних видів зброї», – додав Лисенко.

Штаб української воєнної операції на Донбасі раніше заявив про 52 обстріли, переважно на донецькому напрямку, з боку проросійських сепаратистів за минулу добу.

В угрупованні «ДНР», визнаному українською владою терористичним, повідомили, що через обстріли з боку ЗСУ за тиждень загинули 10 бійців. Донецькі сепаратисти звинуватили українських військових в обстрілах поблизу Ясинуватої і Горлівки. Луганські сепаратисти заявили, що за минулу добу ЗСУ здійснили 4 обстріли в Луганському, Логвиновому та Калинівці. Про втрати серед сепаратистів угруповання «ЛНР» не йдеться.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG