Доступність посилання

ТОП новини

Адвокати Надії Савченко заявляють про погрози на свою адресу


©Shutterstock
©Shutterstock

Адвокат ув’язненої в Росії української громадянки, народного депутата Надії Савченко Микола Полозов заявив про постійні погрози йому та іншому адвокату Марку Фейгіну через їхню професійну діяльність. Про це Полозов написав на своїй сторінці у Twitter.

«Мені і Марку Фейгіну постійно присилають погрози через виконанням нами професійних обов’язків… Багато хто запитує: ви почуваєтесь у безпеці в Росії, займаючись такими справами? Відповідаю – ні, не відчуваю. Особливо після вбивства Нємцова», – повідомив Полозов.

Факт погроз на свою адресу, зокрема через соціальні мережі, визнав інший адвокат Надії Савченко Марк Фейгін.

«Ну що сказати щодо погроз, які посипалися на мою адресу? Приходьте і спробуйте їх реалізувати…», – відповів на записи у Twitter Марк Фейгін.

Інформації про те, чи зверталися адвокати до правоохоронних органів у зв’язку із погрозами немає.

Микола Полозов, Марк Фейгін та Ілля Новіков є адвокатами утримуваної в Росії Надії Савченко, яку днями Донецький міськсуд Ростовської області ув’язнив на 22 роки, присудив штраф у 30 тисяч рублів за «незаконний перетин кордону», визнавши перед тим Савченко винною у вбивстві двох російських журналістів. Савченко і її захист звинувачення відкидають.

Цього тижня в ефірі телеканалу «112 Україна» лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що роботу адвокатів Надії Савченко в повному обсязі оплачує партія.

XS
SM
MD
LG