Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики зменшили кількість обстрілів, Авдіївка залишається «гарячою точкою» – штаб


©Shutterstock
©Shutterstock

Штаб української воєнної операції на Донбасі повідомляє, що впродовж доби 25 березня проросійські сепаратисти 39 разів обстріляли позиції українських військових. Це менше, ніж упродовж двох попередніх діб, коли бойовики завдавали понад півсотні обстрілів.

«Найгарячіше було в районі Авдіївки. Тут загарбники вісім разів поспіль піддавали обстрілам позиції українських воїнів з мінометів 120 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, ускладнюючи ситуацію «роботою» снайперів. З метою утримання своїх позицій сили АТО на даній ділянці шість разів відкривали вогонь у відповідь», – ідеться в повідомленні.

Штаб також інформує про обстріли ще в кількох локаціях на Донецькому та Маріупольському напрямках.

В угрупованні «ДНР» заявляють про продовження боїв у промзоні між Авдіївкою та Ясинуватою, звинувачують українських військових в обстрілах Зайцева та північних околиць Донецька.

В угрупованні «ЛНР» стверджують, що українські військові впродовж минулої доби двічі обстріляли контрольовану бойовиками територію.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG