Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Вілкул набрав найбільшу кількість голосів на виборах мера Кривого Рогу – попередні дані ТВК


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Чинний міський голова Кривого Рогу, самовисуванець Юрій Вілкул набрав найбільшу кількість голосів на позачергових виборах мера – 74,18%. Такі дані 28 березня оприлюднила Криворізька міська виборча комісія за підсумками обробки протоколів районних ТВК.

За даними комісії, на другому місці висуванець «Самопомочі» Семен Семенченко – 10,92% голосів, на третьому Світлана Сова від «Сили людей» – 4,67%, на четвертому Микола Колесник від «Укропу» – 4,36% голосів. Решта кандидатів набрали по менш ніж 3% голосів.

Водночас у комісії зазначили, що це попередні дані, адже ТВК ще розглядатиме скарги суб’єктів виборчого процесу, які можуть вплинути на результати.

Тим часом в обласному управлінні Національної поліції в понеділок офіційно повідомили, що під час виборів міського голови Кривого Рогу було зареєстровано 47 порушень, 15 з них стосувалися незаконної агітації та порушення порядку агітації.

«Також зареєстровано 12 порушень, пов’язаних із підвозом виборців, 6 фактів, пов’язаних з порушеннями у роботі виборчих комісій, 3 – фотографування бюлетенів, 2 – виносу бюлетенів та інші», – йдеться у повідомленні.

27 березня в Кривому Розі відбулись позачергові вибори міського голови. На посаду мера претендувало 15 кандидатів.

XS
SM
MD
LG