Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні позиції військових біля Авдіївки сепаратисти обстріляли 10 разів


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні, з 6-ї ранку до 16:30, підтримувані Росією сепаратисти обстріляли позиції українських військових поблизу населеного пункту Авдіївка дев’ять разів, з них тричі із застосуванням 120-міліметрових мінометів.

«За інформацією місцевих жителів, обстріли по позиціях українських військових, зокрема, в районі промислової зони міста ведуться бойовиками з населеного пункту Яковлівка. Тут проросійські збройні формування зосередили міномети різного калібру», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу АТО, загалом сьогодні бойовики випустили 15 мін.

Бойовики угруповання «ДНР» наразі цих заяв не коментували.

Минулого тижня повідомлялося, що найбільш обстрілюваним проросійськими сепаратистами на донецькому напрямку є район Авдіївки. Раніше сьогодні у штабі АТО заявили, що Авдіївка залишається однією з основних «гарячих точок».

Повідомлялося про активні спроби проросійських сепаратистів встановити контроль над промисловою зоною Авдіївки на Донеччині. Промислова зона Авдіївки має стратегічне значення. З її території можливий вогневий контроль траси Донецьк – Горлівка, критично важливої для зв’язку між двома великими підрозділами угруповання «ДНР» у цих містах.

XS
SM
MD
LG