Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко підписав закон, який спрощує надання громадянства іноземцям, що служать в ЗСУ


Президент України Петро Порошенко підписав закон, який спрощує надання громадянства іноземцям, що служать в Україні у війську.

Як повідомляє прес-служба президента, документ врегульовує організаційні питання запровадження спрощеного порядку прийняття до громадянства України іноземців та осіб без громадянства, котрі проходять військову службу у Збройних cилах України.

28 січня Верховна Рада ухвалила закон щодо прийняття до громадянства України іноземців та осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних силах України. Цим документом було унормовано питання прийняття до громадянства України іноземців та осіб без громадянства, які проходять службу в ЗСУ, зокрема, скорочено термін безперервного проживання на законних підставах на території України з 5 до 3 років із моменту набрання чинності контракту про проходження військової служби у ЗСУ.

У жовтні минулого року Верховна Рада ухвалила, а президент Петро Порошенко підписав 3 листопада 2015 року закон, який дозволив іноземцям і особам без громадянства служити за контрактом у Збройних силах України, а також в інших військових формуваннях.

XS
SM
MD
LG