Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні сепаратисти 33 рази обстріляли позиції військових на Донбасі


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні на Донбасі підтримувані Росією сепаратисти 33 рази обстріляли позиції українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, зокрема, проросійські бойовики обстрілювали укріплення військових у Луганському, Майорську, Авдіївці, Опитному, Новгородському.

«Особливо «гаряче» було в Зайцеві. Тут впродовж півтора годин проросійські найманці випустили 158 мін калібру 120 та 82 міліметри. Також ворожі міни прилітали на позиції наших військ в районі Авдіївки. Окрім того, тут ворог використовував проти сил АТО автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю», – мовиться у повідомленні.

Сепаратисти угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові обстріляли підконтрольну їм частину селища Зайцеве біля Горлівки. Луганські сепаратисти заявили, що за минулу добу українські військові обстріляли район села Калинівка.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG