Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі ЗСУ втрат не мають – речник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У зоні бойових дій на Донбасі за добу 2 квітня 2016 року в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув і не був поранений. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Найбільшу кількість обстрілів з боку окупантів вже традиційно зафіксовано в районі Авдіївки, де ворог кілька разів застосував міномети. Обстріли переважно велися вже після заходу сонця. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів», – зазначив речник.

Раніше штаб АТО повідомив про загалом 25 обстрілів з боку бойовиків упродовж доби.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують в обстрілах Зайцева, району Донецького аеропорту та села Саханка на півдні контрольованої бойовиками території.

В угрупованні «ЛНР» про бойові дії не повідомляють, але інформують про загибель двох людей на міні в районі селища Донецький на контрольованій бойовиками території.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG