Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко: за добу 4 військових поранені


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Загиблих внаслідок бойових дій серед українських військовослужбовців за минулу добу в зоні конфлікту на Донбасі немає, четверо були поранені, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на луганському напрямку за минулу добу обстрілів не зафіксовано, на донецькому – бойовиків вели вогонь по житлових кварталах Авдіївки. Внаслідок цього загинули кілька свійських тварин, люди не постраждали, додав речник.

На маріупольському напрямку, за словами Лисенка, також загострилася ситуація. «Найгарячішою точкою вчора було Широкине, де також відбулася низка мінометних обстрілів. У Мар’їнці двічі відкривав вогонь ворожий снайпер. Окрім цього, у Красногорівці відбувся мінометний обстріл, а у Новотроїцькому бойовики застосували БМП», – сказав речник.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що минулої доби українські військові обстріляли їхні позиції в Горлівці, передмісті Донецька, Саханці. Про постраждалих не повідомляють.

Повідомлень про обстріли на сайтах луганських сепаратистів немає.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG