Доступність посилання

ТОП новини

У Саратовській області Росії суд прийняв позов про усунення Путіна від влади


Володимир Путін
Володимир Путін

Арбітражний суд Саратовської області Росії взяв до розгляду позов жителя міста Балаково Миколи Суворова, в якому той вимагає усунути від посади президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє місцевий портал «Вільні новини» з посиланням на документ суду.

У заяві Суворов пояснив, що вимагає відставки президента Путіна «як ворога народу, друга олігархів і чиновників, за розграбування Росії і зубожіння російського народу, за збагачення чиновників, банкірів, мільярдерів-грабіжників».

Попереднє засідання суду призначене на 28 квітня. До 25 квітня від Путіна або його представника повинен надійти відгук на позов Суворова. Житель Балаково намагався подати в суд на президента Путіна ще в березні, але тоді його заяву не прийняли.

У лютому Тверський суд Москви відмовився прийняти позов, поданий до Путіна засновником Фонду боротьби з корупцією Олексієм Навальним. Суд визначив, що заява не підлягає розгляду та вирішенню в порядку адміністративного провадження. У позовній заяві Навальний звинуватив Путіна в порушенні федерального закону «Про протидію корупції».

XS
SM
MD
LG