Доступність посилання

ТОП новини

Аваков називає справу проти Каська «вульгарним зведенням рахунків»


Віталій Касько
Віталій Касько

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розкритикував порушення Генеральною прокуратурою кримінальної справи проти екс-заступника генпрокурора Віталія Каська.

«Я не знаю Каська і не знаю деталей претензій до нього з боку ГПУ, але виглядає це все як негарне вульгарне зведення рахунків», – написав Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Пізно ввечері 10 квітня Генеральна прокуратура вручила повідомлення про підозру колишньому заступнику генпрокурора Віталію Каську. Як повідомив Радіо Свобода прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, Каська підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4, статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу, у справі, «пов’язаній із махінаціями з державним житлом».

На 11 квітня Каська як підозрюваного викликали на допит у Генпрокуратуру. Адвокат Каська заявив, що він прийде на допит.

Колишній заступник генерального прокурора України відкинув звинувачення на свою адресу з боку Генеральної прокуратури і заявив про намір відомства дискредитувати його.

15 лютого Віталій Касько повідомив про звільнення з посади заступника генпрокуратури України, назвавши серед причин корупцію всередині відомства. У Генпрокуратурі назвали рішення Каська «піаром».

XS
SM
MD
LG