Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі розкритикував владу в Києві і закликав не голосувати за новий уряд


Вимагаю припинити саботаж і скасувати наказ, який надійшов із адміністрації президента – Саакашвілі (відео)

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі зібрав в Одесі екстрену прес-конференцію, на якій розкритикував дії центральної влади в Києві і закликав Верховну Раду не голосувати за новий уряд.

Він заявив, що наразі головна політична проблема полягає у підході президента Петра Порошенка до процесів реформування всередині країни, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Я закликаю депутатів не голосувати за новий уряд у таких умовах, які хочуть нав’язати Україні уряд, який від самого початку буде недієздатним, корумпованим і служити кланам олігархів, а не народові», – сказав Саакашвілі.

Крім цього, команда голови Одеської ОДА вимагає від президента звільнити прокурора Одеської області Миколу Стоянова та порушити кримінальну справу проти міського голови Одеси Геннадія Труханова.

Саакашвілі заявив, що чекає від Порошенка конкретних дій. «В іншому разі всім реформаторам тут робити немає що, нам доведеться об’єднатися та діяти окремо від центральної влади», – заявив він.

Очільник Одещини сказав, що готовий чекати на реакцію центральної влади кілька днів.

Своє звернення Міхеїл Саакашвілі також оприлюднив у фейсбуці, заявивши, що «стара корупційна система крок за кроком бере реванш». «Україні потрібні термінові і кардинальні реформи. В повноваженнях президента ці реформи забезпечити», – заявив він.

XS
SM
MD
LG