Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні на Донбасі сепаратисти 31 раз обстріляли позиції військових


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, сьогодні підтримувані Росією бойовики 31 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Як повідомляє прес-центр штабу, сепаратисти, використовуючи міномети, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю, обстрілювали позиції військових біля Авдіївки.

«Вогонь з мінометів калібру 82 міліметри російські найманці вели і в бік наших позицій в районах Зайцевого та Опитного. В напрямку Новгородського окрім мінометів загарбники неодноразово стріляли із озброєння бойових машин піхоти. З автоматичних гранатометів та стрілецької зброї московські найманці обстріляли район Трьохізбенки», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, сепаратисти обстрілювали контрольно-перепускний пункт в Мар’їнці.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що за минулу добу українські військові 30 разів порушили режим тиші. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG