Доступність посилання

ТОП новини

Загиблих за минулу добу немає, 2 військових були поранені на Донбасі – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив в суботу, що за минулу добу в ході бойових дій на Донбасі українська сторона не зазнала втрат.

«За минулу добу внаслідок активних бойових дій жоден український вояк не загинув, а двоє дістали поранень у районі Авдіївки», – повідомив Лисенко.

Він зауважив, що Авдіївка залишається одним із основних місць атаки з боку підтримуваних Росією сепаратистів.

«Як і раніше, районом найбільшої активності незаконних збройних формувань лишається Авдіївка. Потужні мінометні обстріли там лунають майже цілодобово», – зауважив Лисенко.

Як заявили раніше у прес-центрі штабу АТО, за минулу добу бойовики на Донбасі 61 раз відкривали вогонь в бік українських військових.

Донецькі сепаратисти стверджують, що українська сторона впродовж п’ятниці стріляла понад 140 разів, а також перекинула до лінії зіткнення танки та боєприпаси. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» на своїх сайтах пишуть в суботу про перекидання ЗСУ біля Станиці Луганської 5 танків і 5 самохідних артилерійних установок.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG