Доступність посилання

ТОП новини

Луганська адміністрація: через обстріл Станиці Луганської поранені 5 людей


Луганська обласна адміністрація повідомляє про обстріл із боку підтримуваних Росією бойовиків Станиці Луганської, внаслідок чого є п’ятеро поранених. За повідомленням, серед поранених – четверо військовослужбовців і один прикордонник.

Крім того, як мовиться в повідомленні, внаслідок обстрілу був пошкоджений газопровід.

«17 квітня незаконні збройні формування з 21:00 і практично до ранку обстрілювали з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї район пішохідного переходу в селищі Станиці Луганській», – повідомляєє у Facebook Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

Крім того, за даними адміністрації, бойовики ввечері 17 квітня обстріляли з автоматичних гранатометів село Новозванівку Попаснянського району.

«На жаль, після сьогоднішньої «ночі у вогні» в Станиці Луганській є постраждалі. Також зафіксовано влучання у вагончики Луганського прикордонного загону. Терористи продовжують ескалацію в районі пішохідного переходу, – заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. – У той же час тут деякі місцеві «самозванці»-політикани дорікають мені, що я не даю дозволу на відкриття КПВВ у регіоні».

Зі свого боку, сепаратисти з угруповання «ЛНР» 18 квітня заявили, що Збройні сили України обстрілювали їхні позиції упродовж ночі двічі у районі села Калинове. За повідомленням, втрат у бойовиків немає.

Влада Луганщини 16 квітня також повідомляла про обстріл бойовиками району пішохідного пункту пропуску у Станиці Луганській.

Представники влади нагадували, що через постійні обстріли з боку сепаратистів не працює жоден пункт пропуску в регіоні.

Контрольний пункт в’їзду та виїзду (КПВВ) «Станиця Луганська», розташований на лінії розмежування у Луганській області, через обстріли бойовиків закрили у п’ятницю, 8 квітня.

XS
SM
MD
LG