Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні сепаратисти 18 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні підтримувані Росією бойовики 18 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Як повідомляють у прес-центрі штабу, сепаратисти уздовж лінії розмежування ведуть вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї.

«У напрямку захисників Авдіївки, Красногорівки, Невельського, Славного, Тарамчука та Новгородського здійснювались вогневі удари з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, а в районах Новотроїцького та Березового сили АТО зазнали обстрілів зі ствольної артилерії калібру 122 міліметри», – мовиться у повідомленні.

У штабі також зазначають, що у Станиці Луганській бойовики неодноразово обстрілювали з гранатометів, окрім оборонних укріплень Збройних сил України, інфраструктуру контрольно-перепускного пункту в’їзду-виїзду.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові сьогодні обстріляли Київський район Донецька. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» стверджують, що за минулу добу українські військові двічі обстріляли їхні позиції, зокрема район села Калинове.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG