Доступність посилання

ТОП новини

У штабі АТО заявляють, що ситуація у зоні бойових дій на Донбасі дещо стабілізувалася


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що ситуація у зоні бойових дій на Донбасі дещо стабілізувалася, кількість обстрілів позицій українських військових з боку сепаратистів склала 11 разів.

Як повідомляють у прес-центрі штабу, обстрілів зазнали підрозділи військових біля Широкина, Авдіївки, Водяного та Березового, там бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і кулемети.

«Найактивніше кремлівські найманці діяли в районах Авдіїівки та Мар’їнки. Обстріли з великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї тут зафіксовано в нічний та ранковий час. Окрім того, в районі Талаківки ворог вів вогонь по українських захисниках з мінометів калібру 82 міліметри», – мовиться у повідомленні.

У свою чергу, бійці Збройних сил України декілька разів здійснили у відповідь обстріли зі стрілецької зброї, додають у штабі АТО.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові за минулу добу 56 разів порушили режим тиші. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG