Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у Генічеську вночі вибухнула граната


На місці вибуху в Генічеську
На місці вибуху в Генічеську

Причиною вибуху ввечері 21 квітня в магазині одягу поблизу ринку в Генічеську Херсонської області України стала підірвана граната, повідомляють в регіональному управлінні поліції. Постраждалих внаслідок вибуху немає.

Як повідомили в поліції, правоохоронці порушили справу за статтею «умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху» (карається позбавленням волі на строк до десяти років).

Як повідомив проекту Радіо Свобода Крим.Реалії керівник Генічеського відділу поліції Андрій Лещенко, «кваліфікації як терористичний акт немає, з вибухом у Новоолексіївці не пов’язано».

Як йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції Херсонської області, під час огляду місця події вибухотехніки вилучили чеку з кільцем і частиною реактивної протитанкової гранати. Вилучене направили на дослідження.

На даний час проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину. Слідство триває.

15 квітня в селищі Новоолексіївка Генічеського району, поблизу адміністративного кордону з анексованим Росією Кримом, стався вибух в автомобілі, припаркованому в громадському місці.

Вибух, внаслідок якого одна людина загинула і четверо отримали поранення, кваліфікували як терористичний акт. Організаторів вибуху ще не знайшли.

XS
SM
MD
LG