Доступність посилання

ТОП новини

Держслужба зайнятості: дозвіл на роботу Шустеру анулювали через відкрите кримінальне провадження


Савік Шустер
Савік Шустер

У Державній службі зайнятості України заявляють, що дозвіл на роботу в Україні Савіку Шустеру анулювали через відкрите кримінальне провадження стосовно нього.

«22 квітня до державної служби зайнятості надійшов лист від Державної фіскальної служби України про те, що стосовно громадянина Канади Шустера здійснюється кримінальне провадження…Таким чином, на час ухвалення Київським міським центром зайнятості рішення про продовження дії дозволу на застосування роботодавцем праці громадянина Канади С.Шустера не враховано факт здійснення стосовно зазначеного іноземця кримінального провадження», – йдеться в заяві відомства, опублікованій на сторінці в Facebook.

У Держслужбі зайнятості зауважують, що дозвіл анулюється у разі встановлення недостовірності даних, що містяться у поданих роботодавцем документах.

«Дозвіл на застосування роботодавцем праці Шустера було анульовано на підставі того, що документи, подані роботодавцем, містили недостовірні дані, а саме: у документах відсутня інформація про здійснення відносно громадянина Канади С.Шустера кримінального провадження, – що є підставою для відмови у продовженні дозволу», – додають у службі.

Раніше сьогодні стало відомо, що журналісту Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні. Журналіст вважає цілеспрямованим ухвалення такого рішення напередодні свят, оскільки громадськість не зверне на цю подію достатньо уваги. Крім того, адвокат Шустера заявила, що він у вказаній справі є свідком.

Зараз Шустер веде політичне ток-шоу «Шустер Live» на телеканалі 3S ТВ, він є гендиректором продакшн-компанії «Савік Шустер Студіо».

Програма «Шустер Live» в різний час виходила в ефір на Першому Національному, телеканалі «Інтер», телеканалі «Україна» та каналах «24», «1+1», «112».

XS
SM
MD
LG