Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні на Донбасі бойовики 10 разів обстрілювали позиції військових


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні на Донбасі проросійські бойовики 10 разів обстрілювали позиції українських військових.

Як повідомляють у прес-центрі штабу, біля Авдіївки бойовики обстріляли українських військових з мінометів калібру 82 міліметри, а неподалік Красногорівки та Славного – з озброєння бойових машин піхоти.

За даними штабу, біля Мар’їнки та Новотроїцького сепаратисти вели вогонь в бік українських підрозділів зі стрілецької зброї та ручних протитанкових гранатометів.

«Також впродовж сьогоднішнього дня відзначалася активізація ворожих снайперів. Зокрема, в районі Мар’їнки, Новотроїцького та Станиці Луганської», – йдеться у повідомленні.

Біля Станиці Луганської бойовики обстрілювали українські підрозділи зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів, додають у штабі АТО.

В угрупованні «ДНР» заявили, що за минулу добу українські військові 29 разів порушили режим тиші. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» повідомили про 2 обстріли з боку українських військових, за їхніми даними, обстрілювався район села Калинівка.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG