Доступність посилання

ТОП новини

Шкіряк спростував заяву Саакашвілі про відправлення в Одесу бійців Нацгвардії


Зорян Шкіряк
Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив, що в разі виникнення заворушень в Одесі 2 травня правоохоронні органи будуть стріляти по збройних провокаторах на поразку.

У середу в ефірі телеканалу «112 Україна» Шкіряк сказав, що хоче остудити гарячі голови тих, хто, можливо, має намір використовувати цю річницю в цілях дестабілізації внутрішньої ситуації. За словами Зоряна Шкіряка, «наші підрозділи, які вже перебувають у повній бойовій готовності, в разі виникнення таких спроб діятимуть жорстко і безкомпромісно». За його словами, якщо «у таких провокаторів з’явиться в руках зброя, реакція правоохоронців буде відповідною, тобто буде стрілянина на поразку».

При цьому Шкіряк пообіцяв, що МВС попередить можливі заворушення.

Раніше у середу радник міністра спростував заяву голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі про переправлення до Одеси тисячі бійців Національної гвардії. За його словами, в місті досить співробітників правоохоронних органів, щоб впоратися з будь-якими викликами.

В Одесі протестувальники вимагають відставки мера міста Геннадія Труханова в зв’язку з повідомленнями про його офшорні компанії.

Ukraine -- The protest near Odessa City Council
Ukraine -- The protest near Odessa City Council

У ніч на 26 квітня на наметове містечко мітингувальників, які біля Одеської міськради вимагають відставки Геннадія Труханова, напали близько 20 невідомих осіб в балаклавах. У результаті троє осіб отримали тяжкі травми. Поліція розпочала досудове розслідування.

XS
SM
MD
LG