Доступність посилання

ТОП новини

Громадян України серед постраждалих у Бурсі немає – МЗС


Пошкоджена внаслідок вибуху крамниця, Бурса, Туреччина, 27 квітня 2016 року
Пошкоджена внаслідок вибуху крамниця, Бурса, Туреччина, 27 квітня 2016 року

Громадян України немає серед постраждалих внаслідок вибуху в турецькому місті Бурса 27 квітня. Про це повідомив Департамент консульської служби МЗС України.

«27 квітня в місті Бурса (Турецька Республіка) стався вибух. За інформацією, наданою Генеральним консульством України в Стамбулі, серед постраждалих громадян України немає. У разі необхідності рекомендуємо звертатися на гарячі лінії ГКУ в Стамбулі та МЗС України», – йдеться в повідомленні у Facebook.

На північному заході Туреччини в місті Бурса 13 людей були поранені внаслідок вибуху біля головної мечеті міста. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Туреччини Мехмет Муезіноглу. Бомбу привела в дію смертниця.

Місто Бурса – популярне серед іноземних туристів. Поруч із місцем вибуху розташована мечеть часів Оттоманської імперії і міський базар, які приваблюють значну увагу туристів.

Останнім часом у Туреччині було кілька подібних нападів джихадистів естремістського угруповання «Ісламська держава» і курдських повстанців. Вибух у місті Бурса – п’ятий теракт у великому міському центрі в Туреччині цього року.

XS
SM
MD
LG