Доступність посилання

ТОП новини

Минулої доби на Донбасі поранено одного військового – Мотузяник


Речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник у четвер повідомив, що за минулу добу ніхто з українських військових не загинув, але один зазнав поранень в ході бойових дій на Донбасі. За словами речника, військовий був поранений поблизу Мар’їнки.

Мотузяник також зазначив, що найскладнішою є ситуація на маріупольському напрямку.

«Противник порушує режим тиші по всьому фронту та застосовує міномети й бронетехніку. Три основні «гарячі точки» – це Мар’їнка, околиці Докучаєвська та Широкине», – зазначив речник.

Раніше в прес-центрі штабу АТО повідомили, що впродовж доби 27 квітня підтримувані Росією бойовики здійснили 29 обстрілів.

В угрупованні «ДНР» заявили, що минулої ночі українські військові випустили по західній околиці Донецька і околицях Докучаєвська 20 мін. Донецькі сепаратисти також стверджують, що вранці ЗСУ обстріляли з мінометів село Спартак.

Луганські сепаратисти на своїх сайтах повідомляють, що минулої доби українські військові стріляли з мінометів в районі села Лозове. В угрупованні «ЛНР» стверджують, що ЗСУ стягнули військову техніку поблизу Щастя і Станиці Луганській.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG