Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у Києві на травневі свята через масові заходи не планують перекривати рух


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Києві у період проведення травневих свят через масові заходи не планують перекривати рух вулицями, заявив начальник управління патрульної поліції у Києві Юрій Зозуля.

«Правоохоронці будуть супроводжувати ходу колони пішохідною зоною, а у випадку великої кількості учасників заходів і їхнього самовільного виходу на проїзну частину дороги патрульні вживатимуть заходи щодо безпечного пересування людей і тимчасового призупинення транспорту», – сказав він.

Водночас у КМДА попереджають, що у Києві з 3 до 10 травня триватимуть роботи з реконструкції та капітального ремонту вулиць.

У зв’язку з цим частково буде обмежено рух на деяких ділянках, зокрема з 4 до 10 травня дорожники виконуватимуть роботи з реконструкції покриття вулиці Васильківська (від вулиці Бубнова до вулиці Жуковського (непарна сторона), на час проведення робіт буде обмежено рух транспорту до трьох смуг.

Як повідомили в поліції Києва, від 30 квітня по 9 травня у Києві відбудеться кілька масових заходів, у зв’язку з цим весь гарнізон поліції Києва переведенийна посилений варіант несення служби. Щодня порядок у місті забезпечуватимуть майже 2 тисячі працівників поліції та військовослужбовців Нацгвардії.

XS
SM
MD
LG