Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ: затримали ще одного підозрюваного у причетності до загибелі учасника АТО Приходька


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Генеральна прокуратура України заявляє про затримання ще одного підозрюваного у причетності до загибелі учасника АТО Артема Приходька.

Як повідомляє прес-служба відомства, підозрюваного 29 вересня 2015 року оголосили у розшук, а 29 квітня його затримали.

Затриманого підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, або таке, що спричинило смерть потерпілого), частиною 1 статті 286(Порушення правил безпеки дорожнього руху), частиною 4 статті296 ( Хуліганство)Кримінального кодексу України.

У Генпрокуратурі нагадують, що 1 квітня затримали ще одного підозрюваного у причетності до загибелі демобілізованого учасника АТО Артема Приходька. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді арешту строком на 2 місяці.

Наприкінці вересня 2015 року в одному із кафе Києва сталася бійка між демобілізованими учасниками АТО, серед яких був боєць 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артем Приходько, та особами, які раніше відбували покарання за вчинення особливо тяжких злочинів. Тікаючи від поліції ,останні наїхали автомобілем на учасника АТО, внаслідок чого йому було завдано травм, від яких він помер, зазначають у прокуратурі.

Один із нападників здався одразу, а двох оголосили у розшук.

XS
SM
MD
LG