Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор анексованого Криму Поклонська знялася у відеокліпі до Дня перемоги


Наталія Поклонська
Наталія Поклонська

Підконтрольний Росії прокурор Криму Наталія Поклонська знялася у відеокліпі до Дня перемоги, який будуть показувати по федеральних каналах напередодні 9 травня. Інформація про це опублікована на сторінці Поклонської в Facebook.

«Напередодні Дня великої перемоги 9 травня записали відеокліп на пісню «Від героїв минулих часів» з художнього фільму «Офіцери». Цей фільм – один з найулюбленіших моїх фільмів. У ньому і наша російська сила духу, і патріотичне виховання. Цей відеокліп присвячений Великій перемозі у Великій Вітчизняній війні і з’явиться в ефірі федеральних каналів і радіостанцій напередодні 9 травня», – написала Поклонська.

За її словами, ідеєю кліпу було – «об’єднати зусилля всіх правоохоронних органів Криму».

У записі пісні і зйомках кліпу брали участь співробітники російської прокуратури Криму, кримського управління Федеральної служби судових приставів, управління ФСБ, студенти та творчі колективи.

Знімальними майданчиками стали меморіальний комплекс на місці концтабору «Червоний» під Сімферополем і пам’ятник морякам-десантникам біля Євпаторії.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

XS
SM
MD
LG