Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі доповів Порошенку про напад на журналістів в Одесі


Міхеїл Саакашвілі
Міхеїл Саакашвілі

Голова Одеської обладміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що доповів президенту України Петру Порошенку про ситуацію з нападом на журналістів в Одесі. Про це Саакашвілі сказав в ефірі «7-го каналу», журналістів якого і поранили напередодні у місті.

«Цей факт, що посеред білого дня невідомі дозволяють собі на вулиці розстрілювати людей, свідчить, що в місті дуже глибоко вкоренилось почуття безкарності… Я зателефонував президенту України, тому що його цікавить те, що відбувається в Одесі. І його, звичайно, хвилює це», – сказав Саакашвілі.

За його словами, в Одесі впродовж свят діяв посилений режим безпеки, який підтримала громада. І щойно цей режим зняли, «якісь виродки знову всім зіпсували настрій», додав Саакашвілі.

3 травня на вулиці Старопортофранківській в Одесі на журналістів напали троє невідомих. Як стало відомо згодом, напад скоїли на двох операторів і журналіста місцевого «7-го каналу». Між знімальною групою та невідомими чоловіками виникла бійка, під час якої один з них вистрілив у бік журналістів з помпової рушниці. Після чого чоловіки сіли в автомобіль і поїхали. Трьох співробітників телеканалу госпіталізували.

Пізніше поліція повідомила, що встановила особу одного з нападників – мешканця міста Білгород-Дністровський. Тривають заходи щодо його затримання.

XS
SM
MD
LG