Доступність посилання

ТОП новини

Уряд погодив запропонованих Данилюком заступників міністра фінансів


Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

За поданням міністра фінансів України Олександра Данилюка Кабмін призначив йому нових заступників, повідомляє урядовий портал у середу.

«Першим заступником міністра фінансів призначено Оксану Маркарову, яка до цього була заступником міністра, керівником апарату. Також, заступником міністра фінансів, керівником апарату призначено Євгена Капінуса, який до цього працював в координаційному центрі забезпечення взаємодії з Кабінетом міністрів», – йдеться в повідомленні.

Призначення заступників Данилюк назвав «офіційним початком формування команди».

Процес визначення інших заступників міністра фінансів України триває, зауважили в міністерстві.

14 квітня Верховна Рада України під час голосування за новий склад Кабінету міністрівзатвердила на посаді міністра фінансів Олександра Данилюка. Від липня 2014 року Олександр Данилюк був представником президента у Кабміні, а з вересня 2015-го – одним із заступників голови Адміністрації президента.

Журналісти програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода і телеканалу «UA: Перший», нещодавно виявили, що Олександр Данилюк є директором трьох офшорних фірм. Сам він заявив, що не має від них жодного прибутку. Водночас прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив відповідним органам перевірити, чи є склад злочину в діях міністра.

XS
SM
MD
LG