Доступність посилання

ТОП новини

Унаслідок вибуху на Полтавщині загинула людина, травмовано 6 дітей


На Полтавщині внаслідок вибуху загинув 20-річний чоловік та шестеро неповнолітніх травмовані. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. Вибух стався увечері 6 травня в одному із будинків у селі Новосанжарського району.

«Під час роботи на місці трагедії попередньо встановлено, що близько 21-ї години 20-річний місцевий мешканець приніс у будинок предмет, схожий на гранату (ймовірно, Ф-1), та демонстрував його своїм сусідам. Під час необережного поводження боєприпас вибухнув», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Унаслідок вибуху молодий чоловік загинув. Поранення отримали шестеро сусідів – неповнолітні дівчата віком 6 років, 14 років, двоє віком 15 років та двоє 16-річних. «Стан здоров’я однієї з дівчат тяжкий, інші діти перебувають у стані середнього ступеню тяжкості», – зазначили в управлінні поліції Полтавської області.

Справу розслідують за статтями 115 (умисне вбивство з правовою кваліфікацією «нещасний випадок») та 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

XS
SM
MD
LG