Доступність посилання

ТОП новини

За добу на Донбасі жоден український військовий не загинув, троє поранені – Лисенко


Упродовж минулої доби в зоні бойових дій на сході України троє українських військовослужбовців зазнали поранень, загиблих немає. Про це повідомив у суботу речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу внаслідок бойових дій в лавах український військ втрат немає. Втім, троє військових отримали легкі поранення в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої у Волновахському районі», – сказав Лисенко.

За його словами, після надання медичної допомоги військовослужбовці повернулися до свого підрозділу.

Як зазначив Андрій Лисенко, на луганському напрямку наразі фіксують затишшя. На донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності. «Ворог, як і раніше, провокує українських військових на відкриття вогню у відповідь поблизу Авдіївки, обстрілюючи наші позиції з гранатометів та стрілецької зброї», – повідомив речник.

Крім того, випадки порушення режиму припинення вогню бойовиками зафіксовані біля світлодарського водосховища та донецького аеропорту. На маріупольському напрямку фіксували короткі провокативні обстріли без застосування важкого озброєння.

Сайти донецьких сепаратистів вранці повідомляли про обстріл українською стороною передмістя Донецька. В угрупованні «ЛНР» у суботу підтверджують затишшя у зоні бойових дій.

XS
SM
MD
LG