Доступність посилання

ТОП новини

У Краматорську плакати до Дня Європи невідомі заклеїли агресивними текстами до Дня Перемоги – Вілінський


Євген Вілінський, перший заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, повідомив, що невідомі особи у Краматорську заклеїли плакати, присвячені Дню Європи (відзначається у третю неділю травня – ред.) текстами до Дня перемоги, які містять агресивні заклики. Про це Вілінський написав у неділю на своїй сторінці у Facebook.

«Якісь клоуни розкидають по ‪Краматорську‬ свої погані цидулки та завішують «дідами» наші плакати до ‪‎Дня Європи‬», – написав Вілінський.

На сторінці у соцмережі він опублікував зображення однієї з таких листівок, на якій написано: «Списибі діду за Перемогу! З Днем перемоги у Великій вітчизняній війні! Смерть бандерівським виродкам».

Перший заступник голови Донецької ВЦА заявив, що зловмисникам не вдасться зіпсувати у Краматорську заходи до Дня перемоги у Другій світовій війні. Зі слів Вілінського випливає, що в разі виявлення авторів листівок і плакатів, на них чекає покарання.

Чи доведені до відома про ці факти правоохоронні органи посадовець не вказує. Відповідної інформації немає і на сайті управління Нацполіції у Донецькій області.

9 травня Україна і світ відзначатимуть День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

XS
SM
MD
LG