Доступність посилання

ТОП новини

Поліція відкрила кримінальне провадження через інцидент за участю заступника міністра економіки


©Shutterstock
©Shutterstock

Управління Національної поліції у київській області повідомило про відкриття кримінального провадження через інцидент за участю заступника міністра економіки Юлії Клименко. Як йдеться на сайті поліції у неділю, провадження відкрили за статтею про «умисне легке тілесне ушкодження».

У поліції розповіли з посиланням на слова Юлії Клименко, що в місті Переяслав-Хмельницький на парковці біля одного з готелів стався конфлікт між сім’єю посадовця та двома місцевими підприємцями. За словами потерпілої, вона з чоловіком та двома дітьми приїхали до міста на екскурсію і коли заблукали, вирішили розвернути транспорт біля одного з готелів.

«У цей час під’їхала інша іномарка, з якої вийшов водій, його пасажир і накинулися на них. Із нецензурною лайкою, погрозами такулаками через незачинене вікно накинулися на дітей, а потім, коли вийшли батьки на захист, побили і їх», – переказали у поліції слова Клименко.

Водночас, в коментарі телеканалу «112 Україна» власник готелю в Переяславі-Хмельницькому, де стався інцидент, Атом Авдалян заявив, що сутичку спровокувала родина урядовця, а сама Клименко йому погрожувала. Авдалян заявив, що «її ніхто пальцем не чіпав».

В поліції повідомили, що триває досудове розслідування у справі.

У неділю вдень заступник міністра економіки Юлія Клименко на сторінці у Facebook повідомила про напад на неї і членів її родини у Переяслав-Хмельницькому з боку власника місцевого готелю та ще двох осіб.

XS
SM
MD
LG