Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Кононенко відновив втрачений статус у фракції БПП


Депутат Верховної Ради Ігор Кононенко
Депутат Верховної Ради Ігор Кононенко

Депутат Верховної Ради Ігор Кононенко знову обіймає посаду першого заступника голови фракції «Блоку Петра Порошенка». Про це 12 травня повідомила у Facebook речниця голови фракції БПП Лариса Сарган.

«Фракція БПП на ранковому засіданні абсолютною більшістю поновила Ігоря Кононенка на посаді першого заступника голови фракції. Підстава – відповідь Генпрокуратури», – написала Сарган і додала скріншот листа з ГПУ.

У відповіді Генпрокуратури йдеться, що заява колишнього міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса про тиск, який чинив на нього Кононенко, не знайшла підтвердження.

Екс-урядовець Айварас Абромавичус 3 лютого заявив про відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України, назвавши вирішальними причинами звільнення неможливість подолати корупцію і конфлікт із першим заступником керівника фракції «Блок Петра Порошенка» Ігорем Кононенком, який, за словами Абромавичуса, намагається розставити своїх людей у міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки.

XS
SM
MD
LG