Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: на донецькому напрямку бойовики використали заборонене «Мінськом» озброєння


Українські військові на своїх позиціях біля Авдіївки
Українські військові на своїх позиціях біля Авдіївки

Прес-центр штабу АТО повідомляє про 16 випадків порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків упродовж минулої доби. Згідно з ранковим зведенням штабу, найскладнішою залишається ситуація на донецькому напрямку.

«Українські підрозділи неподалік Авдіївки декілька разів були інтенсивно обстріляні зі стрілецької зброї, гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 82 мм та 120 мм», – інформують у штабі. Біля Авдіївки ситуація залишається складною й уранці.

Крім того, за даними прес-центру, біля Мар’їнки зафіксовано роботу снайпера бойовиків. «Застосовував там противник і гранатомети», – додають у штабі.

Також обстріли зафіксовані біля Світлодарського водосховища: за даними штабу, сепаратисти і там використовували заборонене Мінськими угодами крупнокаліберне озброєння. Складною залишається ситуація біля Широкина.

В угрупованні «ДНР», зі свого боку, повідомляють, нібито українські військові стріляли по півдню підконтрольної їм частини Донеччини. На сайтах угруповання «ЛНР» також заявляють про порушення режиму припинення вогню з боку сил АТО, а саме – про обстріл, здійснений у напрямку села Калинівка.

XS
SM
MD
LG