Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман застеріг одеську поліцію від «совкових ініціатив» перекривати дороги на його візит


Володимир Гройсман, архівне фото
Володимир Гройсман, архівне фото

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман попередив одеську поліцію не виявляти «совкових ініціатив» із обмеженнями руху через його приїзд до міста у вівторок.

«Якщо я дізнаюсь про перекриття доріг, евакуацію машин та інші нісенітниці, то комусь з керівництва одеської поліції доведеться прощатися з посадами», – написав він у фейбуці, додавши, що вже прочитав про те, що одеська поліція попередила водіїв про обмеження руху через його візит.

«Давайте врешті-решт змінювати нашу психологію!» – закликав прем’єр.

Як повідомила пресова служба уряду, 17 травня Володимир Гройсман здійснить робочу поїздку до Одеської області.

«У рамках поїздки Володимир Гройсман огляне хід проведення поточних середніх ремонтних робіт на автомобільній дорозі державного значення М-28 Одеса – Южне та ознайомиться з роботою та характеристиками пересувного габаритно-вагового комплексу. Прем’єр-міністр візьме участь у церемонії відкриття лабораторно-виробничого комплексу ТДВ «Інтерхім». Голова уряду ознайомиться із виробничими потужностями підприємства та проведе нараду щодо проблемних питань розвитку вітчизняної фармакологічної галузі. Володимир Гройсман також огляне будівництво нового митного терміналу Одеського морського вокзалу. Він ознайомиться з виробничими потужностями Одеського морського торговельного порту, відвідає Центр надання адміністративних послуг та поспілкується з колективами підприємств», – мовиться в повідомленні.

XS
SM
MD
LG