Доступність посилання

ТОП новини

«Опозиційний блок» розцінює як загрозу держперевороту вимоги, озвучені на акції біля Ради


Партія «Опозиційний блок» розцінює як загрозу державного перевороту вимоги, озвучені під час сьогоднішнього маршу цивільного корпусу «Азов».

«За фактичної підтримки МВС вони влаштували під стінами парламенту демонстрацію зброї, лякали свою ж владу, парламент з фактичною метою продовжувати війну. Озвучені ними ультиматуми – пряма загроза державного перевороту», – йдеться у заяві політичної сили.

В «Опозиційному блоці» також закликали «дати правову оцінку всім погрозам», що пролунали під час маршу.

У МВС заяву партії наразі не коментували.

Раніше сьогодні президент України Петро Порошенко, коментуючи сьогоднішній марш в центрі Києва, зауважив, що навмисно «підіграються картинки про те, що сьогодні нібито намагаються дестабілізувати ситуацію в державі» і наголосив, що «військового шляху до повернення Донбасу не існує». Порошенко зазначив, що зірвати «мирні процеси, прикриваючись будь-чим, є абсолютно безвідповідально щодо України».

Сьогодні у центрі Києва відбулася акція, організована Цивільним корпусом «Азов», під назвою «Вимоги нації – ні капітуляції». Хода розпочалася від монумента «Батьківщині-матері» і завершилася мітингом під будівлею парламенту. На мітингу виступив лідер руху, народний депутат Андрій Білецький, який заявив, що основною вимогою «Азова» є непроведення виборів у контрольованих бойовиками районах Донбасу.

XS
SM
MD
LG