Доступність посилання

ТОП новини

Луганська адміністрація: у Щасті загинув український військовий


У Щасті Луганської області внаслідок обстрілу бойовиками позицій українських військових загинув один військовослужбовець, повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

На офіційній сторінці Луганської адміністрації у Facebook уточнюється, що 22 травня незаконні збройні формування обстріляли район населених пунктів Кримське, Щастя і Новозванівка на Луганщині.

«На жаль, доба на Луганщині не минула без втрат. Терористи, вкотре порушуючи Мінські домовленості, відкривали вогонь по населених пунктах Луганської області», – заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Тим часом, в угрупованні «ЛНР» заявили про обстріли з боку українських військових. За повідомленням на сайті луганських сепаратистів, обстріл вівся з Новозванівки і Луганського у напрямку сіл Калинове, Логвинове, Калинівка і Лозове. Як заявляють в угрупованні «ЛНР», втрат немає.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушується, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG