Доступність посилання

ТОП новини

Ляшко заявляє, що його допитали у «справі Парасюка»


Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії й однойменної фракції у Верховній Раді України Олег Ляшко заявляє, що був допитаний у Службі безпеки у кримінальному провадженні щодо позафракційного депутата Володимира Парасюка.

Про це Ляшко сказав після допиту в СБУ. Подробиць він не уточнив.

Водночас на своїй сторінці у Facebook Ляшко написав, що його викликали на допит «у першу чергу, щоб залякати та змусити замовкнути».

24 травня у прес-службі СБУ Радіо Свобода повідомили, що народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка викликають на допит як свідка у справі про замах на депутата Володимира Парасюка. У цій же справі, за повідомленням, вранці 24 травня допитували й соратника Ляшка Андрія Лозового. У СБУ додали, що про тиск на представників Радикальної партії не йдеться.

30 березня близько 22:00 у Києві в автомобіль позафракційного депутата Володимира Парасюка кинули вибуховий предмет. За даними депутата Ігоря Луценка, це була граната. Володимир Парасюк не постраждав. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 112 Кримінального кодексу України «Замах на життя державного діяча».

XS
SM
MD
LG