Доступність посилання

ТОП новини

Продовження мультфільму «Козаки» з’явилося в інтернеті


Сучасні козаки літають на літаках
Сучасні козаки літають на літаках

Продовження мультфільму про пригоди трьох козаків – «Козаки. Футбол» від 28 травня можна подивитися в інтернеті. П’ять перших серій вже є в онлайн-кінотеатрі Megogo, який володіє ексклюзивними правами на показ «Козаків…» в мережі.

Сюжет оновленого мультсеріалу – це велика мандрівка запорожців Ока, Грая і Тура країнами Європи, у кожній з яких вони грають у футбол. Крім того, козаки знайомляться з місцевим колоритом і потрапляють в історії.

Дату виходу нових епізодів приурочили до початку чемпіонату Європи з футболу. Творці мультсеріалу сподіваються, що інтерес до цієї теми приверне увагу й до «Козаків…».

Відроджували персонажів у київській студії анімації «Baraban» спільно з відеосервісом Megogo та медіа групою «1+1 медіа». Погодився знову працювати над своїм мультфільмом і народний художник України Едуард Кирич, який створював образи найперших козаків.

«Ідея відродити «Козаків» виникла напередодні чемпіонату Європи з футболу у 2011 році. Вона виношувалася роками. Ми шукали правовласників та художників, довго велися розмови з Едуардом Киричем. Нарешті, у 2015 році мрія здійснилася і почалася робота», – каже продюсер мультсеріалу «Козаки. Футбол» Едуард Ахрамович.

Робота над оновленими «Козаками» почалася у жовтні минулого року. Транслювати ж по телебаченню «Козаки. Футбол» буде телеканал «1+1», який почне показ мультсеріалу 30 травня.

На цю ж тему:

28.05.2016
Легендарні запорозькі козаки повертаються на екрани

Козаки – це не просто мультфільм, це справжні національні герої – продюсер далі

XS
SM
MD
LG