Доступність посилання

ТОП новини

#Точно: Понад 125 тисяч гривень витратив уряд цього року на ліквідований Держінвестпроект


Бюджетні видатки на Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України станом на кінець травня цього 2016 року становлять 125 649 гривень.

Така інформація оприлюднена на порталі використання публічних коштів e-data, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Зокрема понад 54 тисячі гривень витратили на заробітну плату, матеріальну допомогу і відпускні працівників Держагентства. Левову частку склали витрати на охорону приміщення – 25,1 тисячі гривень. Інші витрати – організаційні: податки, оплата інтернету і комунальні послуги. Останні витрати були зроблені 18 травня цього року.

За інформацією Державного казначейства України, загалом у цьому році уряд планує витратити на Держагентство понад 200 тисяч гривень.

У вересні 2014 року тодішній Кабінет міністрів ухвалив рішення ліквідувати Держінвестпроект, організацію, яка намагалася реалізувати реалізувати низку проектів, зокрема, безуспішне будівництво LNG-терміналу.

Після Революції гідності на функціонування Держінвестпроекту витратили понад 30 мільйонів гривень.

У кінці минулого року приватна компанія «Транслінк-Україна» відсудила в Держінвестпроекту понад 600 тисяч гривень за переклади текстів за часів екс-керівника агентства Владислава Каськіва.

За повідомленням МВС, у березні цього року Каськіва оголосили в розшук за фінансові махінації.

XS
SM
MD
LG