Доступність посилання

ТОП новини

У дитсадку Дніпропетровська масово захворіли діти – міськрада


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У дитячому садку № 342 Дніпропетровська масово захворіли діти. Інформацію про це 1 червня підтвердили у департаменті гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради.

За даними відомства, департамент створив спеціальну комісію з розслідування інциденту з масовими кишковими розладами у дітей.

Посадовці припускають, що причиною захворювання дітей стала ротавірусна інфекція чи отруєння. У дошкільному закладі також перевірять стан організації харчування, якість продуктів та відповідні документи.

Як зазначила методист науково-методичного центру управління освіти міської ради Олена Кисельова, інформація про захворювання вихованців дитсадка надійшла до управління освіти ввечері 31 травня. Наразі у дитсадку працюють фахівці санітарно-епідеміологічної служби.

«На тепер до дитячої лікарні № 6 звернулися п’ятеро дітей. Троє з них госпіталізовані. Батьки двох дітей від госпіталізації відмовилися», – сказала Кисельова.

Водночас батьки розповідають, що ознаки отруєння у дітей почали спостерігати ще вранці у вівторок: хлопчики та дівчатка скаржились на сильні болі в животі.

Висновки санітарно-епідеміологічної служби щодо причин захворюваності дітей обіцяють оприлюднити впродовж кількох днів.

XS
SM
MD
LG