Доступність посилання

ТОП новини

Трепак має рапортом пояснити обставини отримання «чорної бухгалтерії» Партії регіонів – Грицак


Василь Грицак
Василь Грицак

Голова Служби безпеки України Василь Грицак заявляє, що генерал СБУ Віктор Трепак має рапортом пояснити обставини отримання документів так званої «чорної бухгалтерії» Партії регіонів.

«На сьогодні Віктор Трепак написав рапорт про звільнення і зараз перебуває у відпустці. Автоматично це означає, що він продовжує перебувати в штаті СБУ. І як працівник СБУ, який прекрасно знає українське законодавство і норми закону, знає, що треба було б, як мінімум, доповісти рапортом главі СБУ про обставини отримання цієї інформації», – сказав Грицак.

Голова СБУ також заявив, що про підготовку до передачі «чорної бухгалтерії» НАБУ йому нічого не було відомо.

30 травня Національне антикорупційне бюро України почало розслідування на підставі заяви екс-заступника голови Служби безпеки України Віктора Трепака про «чорну бухгалтерію» Партії регіонів.

Раніше в інтерв’ю виданню «Дзеркало тижня. Україна» Трепак заявив, що передав до НАБУ документи, які підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівки низці колишніх і нинішніх високопосадовців. За його словами, йдеться про так звану «чорну бухгалтерію» Партії регіонів із загальними виплатами на суму близько 2 мільярдів доларів

XS
SM
MD
LG