Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман: Світовий банк може виділити Україні додатково мільярд доларів


Володимир Гройсман (©Shutterstock)
Володимир Гройсман (©Shutterstock)

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє про готовність Світового банку виділити додатково мільярд доларів на фінансування програм в Україні.

«І ще хороша новина. Світовий банк готовий спільно з нами переглянути ефективність програм, на які уже передбачено фінансування, і передбачити додатково ще мільярд доларів на їх розширення з наступного року», – написав він на сторінці у Facebook після зустрічі з директором-розпорядником і головним операційним директором Світового банку Шрі Мульяні Індраваті у Вашингтоні.

Глава уряду України позитивно охарактеризував зустріч з директором-розпорядником і головним операційними директором Світового банку.

«Домовились про те, що Світовий банк допоможе нам розробити стратегію розвитку транспортних коридорів й автомобільних доріг для України, а також оцінити необхідні для її реалізації ресурси і визначити, де необхідно залучати бюджетні, кредитні або приватні ресурси. Такої стратегії у нас ніколи не було, а її реалізація може стати одним з двигунів нашого економічного відродження», – повідомив Гройсман.

Минулого року загальне фінансування України Світовим банком склало понад 1,2 мільярда доларів.

XS
SM
MD
LG