Доступність посилання

ТОП новини

В АП очікують, що розведення сил і відведення озброєння на Донбасі буде виконано до 1 липня


©Shutterstock
©Shutterstock

В Адміністрації президента України очікують, що рішення щодо місць, де відбуватиметься розведення сторін і відведення озброєнь, буде реалізовано до 1 липня.

«Ми розраховуємо на те, що ці рішення мають бути втілені в життя до 1 липня, – сказав заступник голови АП Костянтин Єлісєєв.

За його даними, напередодні радники глав держав «нормандського формату» погодили точки, де відбуватиметься розведення сторін і відведення озброєнь.

За словами Єлісєєва, визначені місцевості – райони Станиці Луганської, Петрівського та Золотого.

Напередодні, 15 червня, в Мінську відбулося засідання контактної групи, крім того, тоді ж у Мінську відбулася зустріч зовнішньополітичних радників глав держав «нормандського формату». Делегації на переговорах очолювали радники канцлера Німеччини, президентів Франції і Росії та заступник голови адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.

Як тоді повідомили в прес-службі президента України, радники, зокрема, обговорювали питання безпеки на Донбасі та розгортання поліцейської місії ОБСЄ, політичне врегулювання конфлікту і підготовку до наступної телефонної розмови у «нормандському форматі».

XS
SM
MD
LG