Доступність посилання

ТОП новини

У Торонто відкривається канадсько-український бізнес-форум


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Торонто 20 червня розпочинається канадсько-український бізнес-форум. За Facebook-повідомленням міністерства економічного розвитку й торгівлі України, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо відвідає бізнес-форум та зустрінеться з першим віце-прем’єром Степаном Кубівим.

Форум відбувається перед підписанням угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою, додають у відомстві.

«На бізнес-форумі на учасників чекають панелі, присвячені реформам у сільському господарстві, енергетиці, інфраструктурі та ІТ. Близько 400 компаній візьмуть участь у пленарних сесіях», – поавідомляє міністерство.

«Канада завжди була і є одним із головних стратегічних партнерів України. Між нашими країнами уже найближчим часом має бути підписана угода про вільну торгівлю, тому активізація наших ділових стосунків тим більше на часі», – відзначив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Звертаючись до канадського бізнесу, хочу повторити ті слова, які говорю усім нашим міжнародним партнерам: ми як уряд зацікавлені у ваших успішних інвестиціях, бо ці досягнення принесуть успіх нашій державі та її громадянам», – додав Гройсман.

Минулого тижня урядова делегація на чолі з прем’єром з кількаденним робочим візитом перебувала у США. До Канади прибула частина цієї делегації, сам Володимир Гройсман повернувся 17 червня в Україну.

XS
SM
MD
LG