Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: на Луганщині внаслідок наїзду важкої техніки на блокпост 1 людина загинула, 4 травмовані


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

На Луганщині внаслідок наїзду важкої техніки на блокпост загинув один військовий полку «Миротворець», четверо поранені, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

«Близько 11:00 в зоні АТО сталася дорожньо-транспортна пригода. На службове приміщення блокпосту «Пролетарський», де несуть службу бійці полку патрульної служби поліції особливого призначення «Миротворець», стався наїзд важкої техніки. В момент наїзду в приміщенні перебували бійці», – йдеться у повідомленні.

Наразі поранені правоохоронці перебувають у лікарні.

Як повідомив кореспондент Радіо Свобода з посиланням на очевидців, на Луганщині внаслідок наїзду військового тягача одна людина загинула, четверо травмовані. За їхніми даними, військовий тягач тягнув танк з Лисичанська в місто Рубіжне через міст, в результаті несправності гальм сталося зіткнення з пунктом охорони моста.

Полк «Миротворець» сформували у 2015 році, до його складу увійшли бійці чотирьох підрозділів МВС – батальйону «Миротворець», «Київщини», «Гарпуна» та частини роти «Торнадо». Раніше батальйон «Миротворець» створили у Київській області.

У березні минулого року у місті Костянтинівка на Донеччині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю БМД під керуванням військових, у результаті якої загинула 8-річна дівчинка, жінка і малолітня дитина доставлені в лікарню. За даними ГПУ, військовий, який керував транспортним засобом, порушив вимоги Правил дорожнього руху, не впорався з керуванням тягача, з’їхав з дороги на узбіччя та біля знаку «Пішохідний перехід» здійснив наїзд на пішоходів. Матеріали цієї справи передали до суду.

За даними ООН, оприлюдненими 3 червня, від початку конфлікту на сході України у квітні 2014 року там загинули 9 371 людей, 21 523 були поранені.

XS
SM
MD
LG